Maatpakken

Custom made

Er zijn maar twee soorten pakken.

Die waarmee je opgaat in de massa en die waarmee je je onderscheidt. Het verschil zit niet in lawaaierige kleuren of drukke dessins. Wél in details. Zoals een stof die pure kwaliteit uitstraalt. Een verrassende voering. Een elegant stiksel, een bijzondere knoop, een mooi dessin.

Met succes nu alweer een aantal seizoenen in onze collectie is ALDINO CustomMade. One of a kind maatpakken waarvan u zelf de designer bent. Het ultieme business pak of een outfit waarmee u klaar bent voor de rode loper: alles is mogelijk.

Elegant & authentiek

Wij zijn u graag van dienst bij het creëren van een elegante pasvorm en het kiezen van een stijlvol, eigentijds design van uitmuntende kwaliteit, dat bijzonder prettig draagt en uw persoonlijkheid benadrukt. De pakken worden op authentieke wijze vervaardigd van hoogwaardige Italiaanse stoffen.

De ambachtelijke constructie garandeert u optimaal draagcomfort. Ervaar het luxe gevoel van het creëren van een eigen pak of, van puur maatwerk.

Wanneer u eenmaal een CustomMade pak van ALDINO draagt, wilt u niet anders meer. En waarom zou u ook? We bewaren uw maten in ons systeem en u kunt het hele jaar door bestellen. Uw pak is al binnen vier tot zes weken klaar.

Made to measure

Aldino Moda begon 13 jaar geleden als een van de eerste in Nederland met maatkostuums en door de jaren heen is het gegroeid tot een specialisme.

Onze kostuums worden op authentieke wijze vervaardigd van hoogwaardige Italiaanse stoffen van Loro Piana en Ariston. De ambachtelijke constructie garandeert een optimaal draagcomfort.

Nergens kunt u zo goed terecht als bij de maatafdeling van Aldino Moda. Maar ook niets is zo leuk als het op maat en smaak maken van uw eigen kostuum, denk aan alle details die u zelf met eventuele hulp van onze collega’s kunt samenstellen.

Niet alleen de stof, maar ook de voering, knopen en alle andere details behoren tot uw mogelijkheden.

Afspraak op maat

Maar vanaf heden is ons maatwerk nog leuker, want ook de afspraak maakt u nu helemaal op maat. Wilt u ons graag zien bij uw bedrijf tijdens de kantoortijden of daarbuiten.

Of juist thuis, op een gezellige avond met u en uw vrienden. Bent u met een paar of juist een groot aantal belangstellende, geen probleem, alles is mogelijk.

Dus neem gerust contact met ons op en we gaan een afspraak voor u maken.