Over Aldino Moda

Over ons

Al sinds de jaren 80 verwelkomen we mannen in onze winkels om hen op bijzondere gelegenheden- en op alle andere dagen, er fantastisch uit te laten zien.

Natuurlijk zijn er de grote kwaliteitsmerken waaruit je kunt kiezen. Ook heb je de mogelijkheid een maatkostuum te laten maken. Bijpassende manchetknopen, weelderige stropdassen, perfecte schoenen, schitterende overhemden: je vindt het bij ons.

Maar ook als je van een wat lossere stijl houdt – maar nog altijd stijlvol en van hoge kwaliteit – helpen we je graag. Als je de stof wil voelen, jezelf in de spiegel wil zien en de heerlijke koffie – die we ter plekke vers voor je maken- wil ruiken en proeven, nodigen we je uit om onze winkels te bezoeken en ons je te laten helpen.

Je bent vanzelfsprekend welkom in onze winkels!

Filosofie

“Je mag gezien worden”

Dat is wat wij regelmatig tegen mensen zeggen als we met hen over kleding praten. Het mooie van ons vak is dat we veel bijzondere mensen ontmoeten. Wanneer het echter op kleding aankomt – of dat nu een pak is of een casual outfit – lijken de meeste mensen echter hun best te doen onzichtbaar te zijn en zichzelf tekort te doen.Pakken die niet passen; een broek die, als deze een beetje ingenomen wordt, veel mooier zit; een schouderlijn die omhoog komt; een shirt dat veel te groot is: jammer!

Waarom zou je kleding alleen maar opvatten als iets dat gedragen moet worden, als een omhulsel? Mijn collega’s en ik zien kleding als een tweede huid en die dan ook in alle opzichten bij je moet passen. Kleur, stijl, belijning: het zijn maar enkele van de vele facetten die bepalen of je iets draagt waarmee je tegelijkertijd jezelf uitdraagt.